SNACK AYDIN BERINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Snack Aydin Beringen. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 22:53 Lekkere, snelle en vriendelijke service!
5 jul 2024 om 21:26 Twee pizza's besteld de tomaten basis waren met stukjes heel anders dan normale pizza dunne pizza en droog spijtig
29 jun 2024 om 19:05 Snel geleverd en lekker
27 jun 2024 om 19:16 5 x stoofvlees friet besteld. Dat was eerste keer iedereen had niet eens helft op. Frietjes waren niet vers. Normaal kopen wij vaak bij deze snack en is het meestal goed.
23 jun 2024 om 22:12 Lekker zoals gewoonlijk en steeds heel vriendelijk iets langere levertijd maar dat vind ik niet abnormaal tijdens weekendavonden dus stoort niet.
22 jun 2024 om 23:44 Top team
22 jun 2024 om 19:46 Hoe kan het dat als je besteld met je account dat het gewoon in een ander dorp zou geleverd worden. Dat is nu al de derde keer dat we problemen hebben als we bij Take Away bestellen. De volgende keer bestel ik gewoon bij de zaak zelf.
2 jun 2024 om 20:55 Weer top!
1 jun 2024 om 0:12 Broodjes waren koud. Feta kaas vergeten in 1 broodje en vlees van 1 broodje was nog rood, niet goed gebakken
20 mei 2024 om 18:16 De beste
17 mei 2024 om 18:04 Alwayssss the best
9 mei 2024 om 19:40 Stipt op het gevraagde uur geleverd. Alles was compleet en natuurlijk zeer lekker. Beste kebab van Beringen!